+31 6 25491703 - contact@royblokzijl.nl

Evenement, gebeurtenis of nieuws

Audio- en videoproducties

Journalistieke achtergrond

Door mijn journalistieke achtergrond weet ik hoe ik onderwerpen moet benaderen. Daarnaast heb ik daar ook kennis voor filmen en audio vergaard.

Wensen en feedback

Uw wensen staan bij mij centraal. Ik vind het belangrijk dat u tevreden bent met het eindresultaat. Daarom betrek ik u zoveel mogelijk in het proces.

Creativiteit

Creativiteit is erg belangrijk bij audio- en videoproducties. Daarom zorg ik elke keer weer voor een originele invalshoek, zo blijven mijn diensten uniek.

In beeld is het wat duidelijker

Voorbeelden

Voor verschillende omroepen en opdrachten heb ik journalistieke video’s gemaakt. Zo was ik aanwezig bij een editie van het grootste hardloopevenement van Noord-Nederland en deed ik voor RTV Oost onderzoek naar de behoeften van jongeren in de gemeente Olst-Wijhe. 

Het maken van documentaires is toch wel één van mijn favoriete dingen. Je krijgt meer tijd en hebt meer aandacht voor het journalistieke probleem en de grafische uitwerking. Zo ben ik naar Canada geweest om een documentaire te maken over de LGBT-gemeenschap daar. 

Binnenkort beschikbaar..

Spring naar toolbar