+31 6 25491703 - contact@royblokzijl.nl

Web development

Een kwalitatieve website voor een mooie prijs

Web development

WordPress compatibel

Websites van Roy Blokzijl Media worden meestal gemaakt met WordPress. Op die manier kunt u zelf makkelijk en snel uw eigen website aanpassen.

Lifetime support

Als u kiest voor Roy Blokzijl Media krijgt u toegang tot een databank vol met support. Heeft u een bepaalde vraag of komt u ergens niet uit? De databank biedt dan uitkomst.

Uw wensen centraal

Een van de kernwaarden is goede communicatie. Tijdens het productieproces staat contact met u centraal en wordt ervoor gezorgd dat uw wensen centraal staan.

Nog niet overtuigd?

Voorbeelden

Wat mensen van mij vinden

Reviews

Roy heeft me geholpen met WordPress problemen. Het contact met hem was heel fijn. Roy heeft alles heel goed opgelost. Ik ben erg blij met zijn hulp en zal hem zeker weer vragen mocht er iets met mijn website zijn. Aanrader dus!

Jessica van der Slot,

(HSP-Yoga en Yogaonlinelessen.nl,)

Ik ben zelf erg blij met het resultaat! Roy komt zijn afspraken en werkt zeer effectief. Hij moest mij helpen met wat teksten. Zelf vond ik het erg fijn dat alles mogelijk is in overleg.

Sterre van Driel,

(Zelfstandige,Geholpen met teksten)

Roy is een vrolijke, behulpzame en sociale jongen. Hij staat altijd voor u klaar en beantwoordt elke vraag met goede zin. Roy kijkt met een positieve blik op de toekomst van het bedrijf en doet er alles aan om te groeien. Met sterke teksten en een duidelijke, vriendelijke manier van communiceren houdt hij rekening met zijn klanten. Daarnaast maakt hij websites vol passie.

Remko van den Hoef,

(Whay,Eigenaar)
Spring naar toolbar